Uitgebreide tekst 3-Daagse voetbalkamp bij VPV Purmersteijn

In de meivakantie organiseert MVO4footballschool op 3, 4 & 5 mei een super voetbalkamp. Gedurende drie dagen worden de spelers van 10:00 uur tot 15:00 uur uitgedaagd als een prof.


Tijdens onze trainingen worden de spelers op het gebied van onder andere technische vaardigheden, reactiesnelheid, kijkgedrag en uithoudingsvermogen uitgedaagd. Wij maken gebruik van een circuit training, waarin de spelers verschillende trainingsvormen krijgen. Onze doelstelling is om de spelers te laten ontwikkelen. Tijdens onze trainingsvormen geven wij specifieke aanwijzingen en laten wij voorbeelden zien, waardoor zij een stap kunnen zetten om een betere voetballer kunnen worden.


Wij werken onder andere met ons “Smartgoal systeem”. Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in het geven van SmartGoal trainingen. Meerdere profspelers worden door ons individueel getraind. Het SmartGoal systeem geeft direct inzicht in de vaardigheden en skills van de spelers. Wij werken daarnaast met nog meer professionele trainingsmaterialen, zoals de goalshot, vrije trappen muur, TOC bal, schotkrachtmeter


Natuurlijk ontbreken de wedstrijdvormen niet in ons programma. In de partijvormen kunnen de spelers toepassen wat zij geleerd hebben in de trainingsvormen.


Naast de specifieke trainingen en wedstrijdvormen is plezier voor ons erg belangrijk. Iedereen moet kunnen genieten van 3 superleuke dagen. Wij hebben dan ook naast de leuke trainingen en wedstrijdjes een aantal fun onderdelen met natuurlijk wat extra prijsjes. Zoals onze 3 panna veldjes, voetvolley veld, bubbel voetbal, Dart voetbal & onze super bal van 3,5 meter.